Udtalelser

Eksempler på udtalelser fra tilfredse klienter:

“Kære Vivian

Hermed vil jeg takke dig for dit arbejde og den fantastisk støtte jeg og mine to børn har fået gennem det sidste års tid. Tusind held og lykke i dit fremtidige arbejde. Det har været dejligt at have dig ved min side.”

“Kære Vivian. Tak for støtten gennem sagen.

Når vi var ved at miste modet, så var du den der bar op og gav os håb, for at komme gennem en lang proces. Tak fordi du aldrig mistede troen på retfærdighed. På hele familiens vegne.”

“Kære Vivian,
Du er en kilde til stor inspiration og respekt. Gid der var flere som dig”

“Kæreste Vivian,
Hvor er vi taknemmelige for, at du findes i verden. Tak fordi du tog os under din vinge.”

“Hej Vivian,
Jeg vil også takke for et super godt samarbejde og for, at du har “reddet” os :o) tusind tak fra os alle 3″

“Kære Vivian,
En stor tak for hjælpen”

“Kære Vivian

Du skal have en stor tak for alt det, du har gjort for mig igennem min skilsmisse, det vil jeg aldrig glemme.  Det har fyldt meget de sidste fire år. Jeg husker tydeligt den eftermiddag i maj 2007, hvor jeg ringede og talte med dig. Jeg var meget ked af det og havde svært ved at fortælle for første gang til et andet menneske om mit problem. Du fortalte, hvad jeg eventuelt kunne gøre, ellers hvis det ikke gik, var jeg velkommen til at ringe tilbage til dig. Jeg ringede til dig et års tid senere, hvor jeg aftalte det første møde  hos dig, derefter følte jeg, at jeg var sikret med din hjælp.

Men din søde og forstående måde at være på har også betydet meget. Tusind tak for alt hvad du har gjort for mig.”

“Dear Vivian
Words can not describe how grateful I am for getting full costody of my boys, and I have you to thank for that. It has been a living hell for both children and I, to have to deal with the fathers constant terrorizing us for many years, but no more. We are free of him, and now we are able to breath again.
Once again thank you so much from the bottom of our hearts.
Mit much gratitude
…….”